Photo: Muhammed Muheisen/AP

Mindenek előtt: köszönjük, hogy ilyen kitartóan gondolsz másokra és minden gyűlöletkeltő propaganda ellenére kitartasz rászoruló, üldözött embertársaid mellett. Ezzel már sokat segítettél abban, hogy a közös ügyünk hajója ne süllyedjen el. Ha támogatnál bennünket, ezt kifejezheted olyan egyszerű eszközökkel is, hogy figyelemmel kíséred a weboldalunkat és más online kommunikációs csatornáinkat, megosztod, lájkolod a cikkeinket.

ADOMÁNYOZÁS

Ha lehetőséged van rá, támogathatod adománnyal is a Migration Aid tevékenységeit. Minden beérkező adományt az aktuális projektek támogatására fordítjuk, amelyekről ITT olvashatsz bővebben.

Támogatás banki átutalással:

Támogatásokat a Migration Aid International fogad az alábbi számlára:

FORINT alapú adományok:
Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010628-01534066-00100002

EURÓ alapú adományok:
Raiffeisen Bank
IBAN: HU20 1201 0628 0153 4066 0020 0009
SWIFT (BIC): UBRT HUHB

Támogatás a PayPalon keresztül:

A PayPalon keresztül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani.

PayPal: info@migaid.org

Havi 5.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 2.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 1.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Egyszeri, tetszőleges összegű támogatáshoz kattints ide.

ÖNKÉNTES MUNKA

A Migration Aid hatékonyságának alapját az a több mint 1000 önkéntes jelenti, akik az elmúlt 2 évben kétkezi munkájukkal, ötleteikkel, szeretetükkel támogatták a rászoruló menedékkérőket. A kihívások folyamatosan változnak, de továbbra is az önkéntesek és az adományozók jelentik szervezetünk két alappillérét. Ha neked is fontos emberi érték az együttérzés és szeretnél csatlakozni önkénteseink táborához, a “Gyere Te is” oldalon olvashatsz az aktuális önkéntes munkákról és önkénteseknek szóló programjainkról.

BÉRELHETŐ INGATLANOKAT KERESÜNK

Különböző céllal keresünk a humanitárius feladataink ellátásához ingatlanokat.

  • Szolidaritás Háza: ezen nevet viselő projektünkhöz keresünk min. 300-400 nm-es, akár felújítasra szoruló ingatlant Budapest területén. További információkat erről a projektről itt találsz: Szolidaritás Háza
  • Raktározás: az adományként kapott ruházati és más termékek tárolására, válogatására alkalmas min. 200 nm-es, fűthető/temperálható, vizes blokkal rendelkező ingatlant keresünk Budapesten vagy az agglomerációban.
  • Státuszt kapott, azaz Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek lakhatási problémáinak megoldására keresünk jutányos áron bérelhető lakásokat Budapest területén vagy az agglomerációban.

Ha ezekben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk az info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).

ÁLLÁSAJÁNLATOK MENEKÜLTEKNEK

Támogatni tudod a Magyarországon legálisan tartózkodó menekültek beilleszkedését azzal, hogy munkát, pénzkereseti lehetőséget ajánlasz nekik? Ha ebben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk a info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).

TÁRGYI ADOMÁNYOK

Ha tárgyi adományokkal (ruhanemű, élelmiszer, higiéniás termékek, lakberendezési tárgyak stb.) segítenél, azokat is köszönettel fogadjuk.

Telefon: +36 30 592 8066

Köszönjük a segítséget!