Menü

A Migration Aid Soros támogatásával megkezdi több ezer anunnaki betelepítését Keszthely városába

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”892″ img_size=”840×450″ alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]

Biztosan ti is játszottátok gyerekkorban azt a játékot, hogy leültök egymás mellé sorban, az elsőnek a sorban ki kell találnia egy mondatot, a szomszédja fülébe súgja, aki az ő szomszédjába… és az utolsónak a sorban hangosan ki kell mondania, ő mit értett a neki súgott szövegből. Aztán elmondja az első ember, hogy ehhez képest ő mit talált ki és indul a nagy nevetés. Egy ilyesmi játékot játszott az elmúlt két napban az a több ezer magyar állampolgár, akik elkövetik azt a hibát, hogy kizárólag kormánypárti sajtóorgánumokból, blogokról tájékozódnak.
A sorban az első ember, azaz a történet első súgója a Migration Aid. Közel két héttel ezelőtt felraktunk egy írást az oldalunkra az alábbi tartalommal:
“Egy osztrák adományozó jóvoltából több éves használatba kaptunk egy Keszthely közelében lévő nagy telken három nyaralónak használt faházat. A helyet arra szeretnénk használni, hogy a tranzitokból szabaduló menekült családok számára néhány hetes időtartamra nyugodt, az átélt traumák feldolgozását segítő környezetet biztosítsunk.” (A teljes írás ITT olvasható el).
Hosszú ideig nem történt semmi érdemleges, jelentkeztek önkéntesek, egyeztettünk. Aztán tegnap felfedezte magának a hírt a Magyar Idők és ezt az infót faragták belőle: “Menekülteket költöztetne Keszthely határába a Migration Aid. A szervezet közösségi oldala szerint aktivistáik pénteken indulnak a Balaton-parti városba, hogy előkészítsék a terepet a tranzitzónákból érkező menedékkérők fogadására. A rögtönzött befogadótábort nem kis eufemizmussal Tündérligetnek nevezték el, első lakói akár már a jövő héten beköltözhetnek.” Figyelitek? A Keszthely közelében-ből Keszthely határa lett, sőt, a következő mondat már azt sugallja: Keszthelyre mennek az önkéntesek. A néhány hetes nyaralásból beköltözés lett…

Beindult a kommunikációs gőzhenger. Sorban vették át a hírt különböző online portálok, egyre többet hozzáköltve. Az utolsó ember a sorban a majdnem síró hangú nagymama: Akkor most mind meghalunk?
Mint megtudtuk, válságtanácskozást hívtak össze a környékbeli polgármesterek. Tüntetés szervezésébe is kezdtek.
De ami lényegesebb: az elmúlt két napban két újságíró és egy polgármester érezte szükségét, hogy rákérdezzen a terjedő hírek forrására. Csütörtökön a Zalai Hírlap újságírónője hívott, pénteken az M1 tudosítója jelentkezett már Zalavárról azzal a kérdéssel: megyünk ma oda takarítani?
Ezenkívül szintén csütörtökön Zalavár polgármester asszonya tette fel a kérdést: az ő falujukban lesz a helyszín? Tisztáztuk, hogy: nem.
Mindeközben Keszthely polgármestere ezt nyilatkozta a Zalai Hírlapnak:
Minden törvényes eszközzel megpróbálnám megakadályozni, ha Keszthelyről lenne szó és a hivatal vezetőjét is erre kérném. Polgármestertársaimmal abban megegyeztünk, hogy amennyiben ezek a dolgok körülöttünk fognak történni és a törvényes eszközökkel nem tudjuk megakadályozni, mindenképpen valamilyen tüntetést, megmozdulást fogunk szervezni és hangot kívénunk adni annak, hogy mi ezzel abszolút nem értünk egyet. Nem csak azzal, hogy itt Keszthelyen és környékén legyen: sehol ne legyen Magyarországon.
A terület országgyűlési képviselője, Manninger Jenő pedig ezt írja a Facebook oldalán:
A mai napon több sajtóorgánumban megjelent a hír, miszerint Keszthely környékére migránsokat költöztet a Migration Aid nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet. A hír érthető módon riadalmat keltett a helyiekben, ezért azonnal a hatóságok tájékoztatását kértem. (…) Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a Soros terv része. Az ügy azért is kiemelt figyelmet érdemel, mivel nem zárható ki, hogy ez a szervezett táboroztatás a késöbbi betelepítések előszobája lehet.
Magyarországi média- és közhangulat kórkép 2017. augusztusában.
Következzenek a tények:
– A Migration Aid az elmúlt 2 évben 18 különböző magyarországi településről kapott ingatlanos felajánlásokat, többnyire magyar magánszemélyektől, akik a státuszt kapott menekülteknek biztosítottak volna hosszabb-rövid időre fedelet. Keszthely a tegnapi napig nem volt a listán, de a nagy hírverés hatására kaptunk ingatlan- és nyaralási jog felajánlásokat a városból. A félreértés elkerülése végett: ezeket általában csak megköszönjük, de nem tudjuk vagy akarjuk igénybe venni, mert ritkán felelnek minden javasolt követelménynek.
– Manninger képviselő úr, Ruzsics Ferenc polgármester úr kérjenek a kormányuk részét képező Belügyminisztérium hivatalától, a témában illetékes Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól eligazítást, mert ha komolyan gondolják, amit nyilatkoznak, komoly szakmai hiányosságaik vannak ezen a téren. Kezdjük azzal, hogy azok a személyek, akik a magyar államtól menekült, oltalmazott vagy befogadott státuszt kapnak, nem migránsok. Magyar igazolványt kapnak (ami nem ugyanolyan, mint a magyar állampolgárok személyije), lakcímkártyát és ugyanolyan feltételekkel dolgozhatnak, élhetnek ebben az országban, mint mindenki más. Ahogy az elnevezés is tartalmazza: ezek az emberek a MAGYAR ÁLLAM OLTALMA ALATT ÁLLNAK. Valamennyi elismert menekült egy hosszú procedúrán megy végig, amely során a magyar titkosszolgálatoknak írásban kell nyilatkozniuk, hogy az adott személy nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, a BMH szakemberei pedig részletesen kivizsgálják, indokolt-e a státusz megadása az adott embernek. A kormánypárti urak egyeztessék már le egymás között és jussanak dűlőre, mit is szeretnének: ha az erre jogosult hivatal státuszt adott egy külföldi állampolgárnak, fontos-e az adott személyek integrációja a magyar társadalomba vagy nem. Mert ha igen – ebből következtethetünk arra, hogy a magyar állam minden évben tetemes összegeket szán integrációs projektek támogatására -, akkor legyenek boldogok, hogy vannak a környezetükben magyar állampolgárok, akik ebben szívesen segítenek és ezzel az integráció állami költségeit is jelentősen csökkentik.
– Magyarországon mindig is éltek menekültek (erről részletesen írtunk ITT). Ez az elmúlt évtizedekben sem volt másképp. Sok ezer külföldi él jelenleg is közöttünk, jelentős többségük ázsiai származású. Részt vesznek a mindennapjainkban, dolgoznak, adót fizetnek, próbálnak kapcsolódni a többségi társadalomhoz. Valamennyiünk érdeke, hogy ez így maradjon és ne alakuljanak ki országunkban párhuzamos társadalmak.

Végül szeretnénk közzétenni, hogy a Migration Aid mostantól jogi eljárást indít minden olyan közszereplő és sajtóorgánum ellen, amely a szervezetünket Soros-szervezetnek nevezi vagy arra tesz utalást, hogy a Migration Aid döntéseiben, működésében bármilyen formában függ Soros György amerikai üzletembertől. Ugyanis: nem. Ezzel párhuzamosan létrehozzuk a “Migration Aid aranyfokozatú támogatója” címet és örömmel fogjuk alatta feltüntetni azoknak a közszereplőknek és sajtóorgánumoknak a neveit, amelyek milliókkal fogjak támogatni egy-egy per végén a Migration Aid menekülteket segítő tevékenységét.

Hogy mégse ilyen komor hangulatban búcsúzzunk mára, megosztunk veletek egy ma hallott viccet.
Beszélget a narancs (N) és az alma (A).
Alma: Te Narancs, tudod mi az, ha feldobjuk fehér, ha leesik: kék?
N: Soros.
A: Öööö… És azt tudod, hogyan hívják a kínai WC-pucolót?
N: Soros.
A: (csend) És azt, hogy Móricka mit kérdez a tanítónénitől?
N: Soros.
A: Baszki Narancs, te mindenre tudod a választ.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]