Menü

A Soros-tervnél is súlyosabb összeesküvésre derült fény

Ritkán vagyunk egy hullámhosszon a kormánypártokkal, de most teljesen egyetértünk: kampányolni kell a Soros-terv ellen. Miközben mindannyian Sorosra figyelünk, egy sokkal veszélyesebb, szervezett összeesküvést sikerült lelepleznünk. Elsőként a Migration Aid weboldalán rántjuk le a leplet a titokzatos Zuckerberg-tervről.
A gonosz terv kiagyalója Mark Zuckerberg, a Facebook nevű online közösségi platform alapítója és vezetője.
A kormányzati szervek vizsgálata nyomán kiderült: Zuckerbergnek mérvadó szerepe van abban, hogy migránsok milliói akarnak Európába jönni. Úgynevezett Facebook-csoportokban szerveződnek össze a migránsok veszélyes hordává. Vannak több tízezer fős csoportok, ahol megosztják egymással az Európába vezető út tapasztalatait. Sőt, ezekben a csoportokban embercsempészek is szabadon hirdethetik a szolgáltatásaikat. Ami még rosszabb: a Facebook üzenetküldő szolgáltatásain keresztül a migránsok kommunikálni tudnak egymással, az embercsempészekkel, de ami a legveszélyesebb: otthon maradt rokonaikat, ismerőseiket is arra tudják bíztatni, hogy induljanak el Európa felé. Ráadásul Zuckerberg sunyi módon a megosztás nevű funkciót is beépítette a Facebookba. A berlini Brandenburgi kapu alatt boldogan szelfiző migráns képe így akár sokezer potenciális migránshoz is eljuthat, akiket a szelfiző sikere buzdíthat arra, hogy ők is Európäba akarjanak jönni.
A Zuckerberg-tervhez időközben számtalan más migránssimogató vállalkozás csatlakozott: a Samsung, a Nokia, az Apple migránskompatibilis okostelefonokkal inspirálja Európa lerohanását, a Google számtalan alkalmazással segíti a vándorlásukat. Gondoljunk csak a Google Mapsre, amelynek segítségével a migránsok képesek tájékozódni, megtervezhetik a számukra ideális útvonalat.
A Zuckerberg-terv nem csak Magyarország, Európa végét is jelentheti. Teljes mértékben támogatjuk a kormány kiszivárgott elképzeléseit, miszerint betiltják Magyarországon a Facebookot, valamennyi imperialista gyártmányú mobil telefont, és szóba került a Windows betiltása is, hiszen ezt az operációs rendszert használja Soros és Zuckerberg is.
Nem kell pánikolni, nem maradunk okostelefonok és számítógépek nélkül. A kormányzati tervek szerint lesz magyar gyártású, migránsbiztos RezsiPhone és iLoveViktor operációs rendszer.