Menü

Adománygyűjtés az őcsényi erőszak első áldozatának

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1094″ img_size=”280×280″ alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1096″ img_size=”280×280″ alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1098″ img_size=”280×280″ alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ma reggel röviden beszámoltunk a tegnapi őcsényi falugyűlés tapasztalatairól. Pont megírtuk a cikket, amikor felhívott bennünket Fenyvesi Zoltán, annak a panziónak a tulajdonosa, amit szállásnak terveztünk használni Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek dél-magyarországi kirándulásai során. A panziója előtt parkoló két gépkocsijának kerekeiből hatot ma éjjel ismeretlen tettesek kiszúrtak. A rendőrség rögzítette a feljelentéshez szükséges adatokat, a kárérték 120 ezer forint.
A hír hallatán a Migration Aid önkéntesei spontán pénzgyűjtési akcióba kezdtek, hogy összedobják az új gumiabroncsok árát. Nem tartozik a profilunkba, hogy ebben a formában segítsünk, de úgy gondoljuk, fontos, hogy szolidaritásunkról biztosítsuk azokat az embereket, akik a gyűlölet árjával szemben is bátran kiállnak a kitaszított, üldözött emberek mellett.
Ha te is szeretnéd kifejezetten ezt a kezdeményezést támogatni, az alábbiakban megtalálod a támogatási lehetőségeket. A bűnözőknek pedig azt üzenjük innen is: erőszakkal nem fogtok megfélemlíteni bennünket. Erőszakosnak mondjátok a menekülteket, és ezért akarjátok őket távoltartani, de közben kiderül: ti vagytok az erőszakos bűnözők. De az erőszakotokra nem erőszakkal, hanem békével, szolidaritással és összefogással fogunk válaszolni.

Migration Aid Alapítvány
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank, Budapest
Számlaszám: 12011351-01589917-00100003
A megjegyzés rovatba írd be: Zoli gumijaira
Vagy PayPal-on az alábbi linkre kattintva: Zoli gumijaira.

A cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkezett adományok összegével. Amennyiben több jön össze, mint 120 ezer Ft, a többletet a Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek itthoni kirándulásaira, pihenésére fordítjuk.

Frissítés!
Kedden 20.00 óráig 9 adományozótól összesen 39.500 Ft érkezett. Köszönjük!
Szerdán 10.00 órára 17 adományozótól összesen 88.500 Ft érkezett. Köszönjük!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]