Menü

Csatlakozz - Migration Aid önkéntesek

A Migration Aid segítő tevékenységeit lelkes önkénteseink végzik, akik nélkül ez a szervezet a mostani formájában nem is működne. Hiszünk az alulról szerveződő közösségek erejében, az önkéntesség a Migration Aid szíve és motorja. Az ukrán menekültválság kapcsán is számtalan lehetőséged van arra, hogy önkénteskedj nálunk. A következőkben végigvezetünk azokon a lépéseken, amelyek segítségével néhány perc után már a Migration Aid önkéntese lehetsz.

1.

Első lépésként mindenképp töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot. Amint elküldted, kapsz tőlünk egy automatikus e-mailt, amiben tájékozatunk arról, hol és hogyan önkénteskedhetsz a Migration Aid-nél.

2.

Már önkénteskedtél nálunk, vagy tudod, hogy mikor és milyen feladatra szeretnél jelentkezni? A legtöbb segítő projektünkben beírhatod magad egy online beosztásos táblázatba.

  • Ha Győr közelebb van hozzád, az ottani menekültszálláson is önkénteskedhetsz, kérjük, hogy ebben az esetben írj a gyor@migrationaid.org e-mail címre.
  • Ha a hosszútávú szállás keresésben ill. az itt maradó menekültek mentorálasában szeretnél segíteni, kérjük, a mentor@migrationaid.org e-mail címre írj egy rövid üzenetet.
 

3.

Ha bizonytalan vagy, vagy olyan kérdéseid vannak, amikre a weboldalon vagy az online jelentkezési folyamatban nem kapsz választ, keress meg bennünket a volunteers@migrationaid.org e-mail címen.

Privacy Preference Center