Szeresd velünk - Migration Aid

Szeresd velünk

Szeresd velünk a Földet. Szeresd velünk a szükséget szenvedőket. Szeresd velünk, akinek menekülnie kell. Csatlakozz a Segítők egyesületéhez.

Segítség a 7 éves Saranak

Szeretnél segíteni egy 7 éves kislánynak és családjának, aki egy török bombatámadásban elvesztette bátyját és az egyik lábát?

Irányt váltunk

Irányt váltunk, mert végeredményben a globális migráció kihívásaira egyetlen megoldás van: a béke. Önmagunkkal, egymással, a természettel. 

Listáznák a migránsokat Zalában

Amikor tél végén először mentünk Esztergályhorvátiba, hogy elkezdjük beüzemelni a területet, szomorúan tapasztaltuk: idén sok megoldandó feladattal állunk szemben, ha lehetővé akarjuk tenni, hogy nyáron rászoruló menekült családok eltölthessenek itt néhány napot.

Migránskaravánok

Ahogy a korábbi alkalmakkor, most is az az igazán érdekes kérdés, ki kezdi el téves információkkal feltüzelni az egyébként is elkeseredett embereket.

Le lesztek vadászva

Ritkán beszélünk a fenyegetésekről, amiket kapunk. Pedig rendszeresen ott vannak a levelesládáinkban az ilyen tartalmú üzenetek.

Migráns palánták

Migráns palánták – ezt a nevet adta egy vendégünk a Migration Aid családsegítőjének ablakai előtt cseperedő palántáknak.

A héten kinek NEM segítünk?

Elkezdtek énekelni, egyre többen, egyre bátrabban. Sokak szemében könnyek csillogtak, de volt, aki zokogva énekelt. Aztán megint csend. Távolba révedő szomorú tekintetek.

Névtelen sírok

A kopár földre lerakott kövek jelzik, itt emberek fekszenek a föld alatt. Anyák, apák, gyerekek, akikről senki sem tudja, hogy kicsodák. Csak partra mosta őket a tenger.

  •  
  •  
  •