Menü

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”432″ img_size=”860×400″ alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]Miért vannak a Migration Aid aktuális plakát- és média kampányában kihúzva a Himnuszunk szavai?

Nyelvünk — mint szinte mindegyik — hű lenyomata a találkozásoknak. Az egyik legmagyarabb szöveg, a Himnusz is erről tanúskodik: a bő, a kar és a bűn török eredetű, a sors latin, az isten iráni, a víg pedig ismeretlen eredetű szó (forrás: Róna-Tas András elemzése).

Mit szeretnénk ezzel elérni?

Történelmünk során sokszor kerültünk kapcsolatba jövevényekkel. Ezek a találkozások számtalan módon alakították kultúránkat — így lettünk azzá, amit ma magyar nemzetnek nevezünk. Amit szeretünk, tisztelünk, és amire büszkék lehetünk.

Szeretnénk, ha Ti is így látnátok magatokat: egy erős nemzetként, amely nem ijed meg a találkozásoktól. Amely hisz magában annyira, hogy a bénító félelem helyett a cselekvő segítség útját választja.

Mi ez utóbbit választottuk. Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, csatlakozz hozzánk, segítsd a munkánk vagy egyszerűen: oszd meg az üzenetet másokkal is.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=XfZES-toLHE” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ha lehetőséged van rá, támogathatod adománnyal is a Migration Aid tevékenységeit. Minden beérkező adományt az aktuális projektek támogatására fordítjuk, amelyekről ITT olvashatsz bővebben.

Támogatás a PayPalon keresztül:

A PayPalon keresztül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani.

PayPal: info@migaid.org

Havi 5.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 2.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 1.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Egyszeri, tetszőleges összegű támogatáshoz kattints ide.

Támogatás banki átutalással:

Támogatásokat a Migration Aid International fogad az alábbi számlára:

EURÓ alapú adományok:
Raiffeisen Bank
IBAN: HU20 1201 0628 0153 4066 0020 0009
SWIFT (BIC): UBRT HUHB

FORINT alapú adományok:
Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010628-01534066-00100002

Köszönjük![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]