Menü

Németh Szilárd még mindig nem tanulta meg kimondani a Migration Aid nevét

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ma délelőtt folytatódott a Fidesz velünk kapcsolatos hakniparádéja. Németh Szilárd – mint a kormánypárt “bevándorlásellenes kabinetjének” vezetője – azért hívott össze sajtótájékoztatót, hogy azon elmondja: ezentúl monitorozni fogják a “Soros-pénzek” vándorlását, és az ügyészséghez fordulnak a Migration Aid miatt (ITT megtekinthető a 6 perces monológja).
Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de külön szégyen, hogy Magyarországon vezető politikus lehet egy olyan ember, aki három év alatt sem tanulta meg kimondani a Migration Aid nevét.
Így aztán nem csodálkozunk azon sem, hogy Németh azzal sincs tisztában, mi dolga az ügyészségnek. Az, hogy törvénysértésekkel foglalkozzon. Márpedig a Migration Aid minden téren jogkövető magatartást tanusít. Ugyanis pénzt elfogadni nem törvénysértés – még akkor sem lenne az, ha Sorostól fogadnánk el, de nem tesszük -, ahogy az sem tövénysértés, ha nincs adófizetési kötelezettségünk. Az pedig minden magyar állampolgár alapvető joga, hogy pártot alapítson (az Éjjeli Őrség bejegyzési dokukentumait már a bíroság vizsgálja).
Mindezek ellenére, ha az ügyészség úgy érzi, bármi dolga van velünk, szeretettel várjuk őket. A Fidesznek a tegnapi pofon után készül egy újabb, mert végre arról is lesz hivatalos papírunk, hogy teljesen legálisan működünk, és semmi közünk Soros pénzéhez.[/vc_column_text][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]