[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”107″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Mindenek előtt: köszönjük, hogy ilyen kitartóan gondolsz másokra és minden gyűlöletkeltő propaganda ellenére kitartasz rászoruló, üldözött embertársaid mellett. Ezzel már sokat segítettél abban, hogy a közös ügyünk hajója ne süllyedjen el. Ha támogatnál bennünket, ezt kifejezheted olyan egyszerű eszközökkel is, hogy figyelemmel kíséred a weboldalunkat és más online kommunikációs csatornáinkat, megosztod, lájkolod a cikkeinket.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ADOMÁNYOZÁS

Ha lehetőséged van rá, támogathatod adománnyal is a Migration Aid tevékenységeit. Minden beérkező adományt az aktuális projektek támogatására fordítjuk, amelyekről ITT olvashatsz bővebben.

Támogatás banki átutalással:

Támogatásokat a Migration Aid Alapítvány fogad az alábbi számlára: 12011351-01589917-00100003
IBAN: HU06 1201 1351 0158 9917 0010 0003
SWIFT (BIC): UBRTHUHB

Támogatás a PayPalon keresztül:

A PayPalon keresztül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani.

PayPal: info@migrationaid.org
Egyszeri, tetszőleges összegű PayPal támogatáshoz kattints ide.[/vc_column_text][vc_separator color=”sky” css=”.vc_custom_1496427100823{margin-top: -5px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BÉRELHETŐ INGATLANOKAT KERESÜNK

Különböző céllal keresünk a humanitárius feladataink ellátásához ingatlanokat.

  • Szolidaritás Háza: ezen nevet viselő projektünkhöz keresünk min. 300-400 nm-es, akár felújítasra szoruló ingatlant Budapest területén. További információkat erről a projektről itt találsz: Szolidaritás Háza
  • Raktározás: az adományként kapott ruházati és más termékek tárolására, válogatására alkalmas min. 200 nm-es, fűthető/temperálható, vizes blokkal rendelkező ingatlant keresünk Budapesten vagy az agglomerációban.
  • Státuszt kapott, azaz Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek lakhatási problémáinak megoldására keresünk jutányos áron bérelhető lakásokat Budapest területén vagy az agglomerációban.

Ha ezekben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk az info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).

[/vc_column_text][vc_separator color=”sky”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ÁLLÁSAJÁNLATOK MENEKÜLTEKNEK

Támogatni tudod a Magyarországon legálisan tartózkodó menekültek beilleszkedését azzal, hogy munkát, pénzkereseti lehetőséget ajánlasz nekik? Ha ebben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk a info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).

[/vc_column_text][vc_separator color=”sky”][/vc_column][/vc_row]