Photo: Muhammed Muheisen/AP

Mindenek előtt: köszönjük, hogy ilyen kitartóan gondolsz másokra és minden gyűlöletkeltő propaganda ellenére kitartasz rászoruló, üldözött embertársaid mellett. Ezzel már sokat segítettél abban, hogy a közös ügyünk hajója ne süllyedjen el. Ha támogatnál bennünket, ezt kifejezheted olyan egyszerű eszközökkel is, hogy figyelemmel kíséred a weboldalunkat és más online kommunikációs csatornáinkat, megosztod, lájkolod a cikkeinket.

ADOMÁNYOZÁS

Ha lehetőséged van rá, támogathatod adománnyal is a Migration Aid tevékenységeit. Minden beérkező adományt az aktuális projektek támogatására fordítjuk, amelyekről ITT olvashatsz bővebben.

Támogatás banki átutalással:

Támogatásokat a Migration Aid International fogad az alábbi számlára:

FORINT alapú adományok:
Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010628-01534066-00100002

EURÓ alapú adományok:
Raiffeisen Bank
IBAN: HU20 1201 0628 0153 4066 0020 0009
SWIFT (BIC): UBRT HUHB

Támogatás a PayPalon keresztül:

A PayPalon keresztül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű, vagy havi rendszeres támogatást nyújtani.

PayPal: info@migaid.org

Havi 5.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 2.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Havi 1.000 forintos támogatáshoz kattints ide.
Egyszeri, tetszőleges összegű támogatáshoz kattints ide.

BÉRELHETŐ INGATLANOKAT KERESÜNK

Különböző céllal keresünk a humanitárius feladataink ellátásához ingatlanokat.

  • Szolidaritás Háza: ezen nevet viselő projektünkhöz keresünk min. 300-400 nm-es, akár felújítasra szoruló ingatlant Budapest területén. További információkat erről a projektről itt találsz: Szolidaritás Háza
  • Raktározás: az adományként kapott ruházati és más termékek tárolására, válogatására alkalmas min. 200 nm-es, fűthető/temperálható, vizes blokkal rendelkező ingatlant keresünk Budapesten vagy az agglomerációban.
  • Státuszt kapott, azaz Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek lakhatási problémáinak megoldására keresünk jutányos áron bérelhető lakásokat Budapest területén vagy az agglomerációban.

Ha ezekben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk az info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).

ÁLLÁSAJÁNLATOK MENEKÜLTEKNEK

Támogatni tudod a Magyarországon legálisan tartózkodó menekültek beilleszkedését azzal, hogy munkát, pénzkereseti lehetőséget ajánlasz nekik? Ha ebben tudsz segíteni, kérjük, írj nekünk a info@migrationaid.org e-mail címre vagy keress telefonon (+36 30 592 8066).